nieuws

Snackcorner Norp kandidaat-Leerbedrijf

Horeca

Snackcorner Norp in Zwolle is genomineerd voor de titel Leerbedrijf van het Jaar 2003 in de categorie café/bar/discotheek/fastfood. De cafetaria deelt de kandidatuur met lunchroom Ekkersplaza in Son en café Koper in Zandvoort.

Het doel van de competitie, die jaarlijks wordt georganiseerd door brancheorganisatie SVH en opleidingsinstituut LOB HTV, is het benadrukken van de waarde die leerbedrijven hebben voor de horecasector. De genomineerde ondernemingen zijn door consulenten van het LOB HTV voorgedragen. Een jury, bestaande uit Sociale Partners in de horeca en vertegenwoordigers van SVH en LOB HTV, bepaalt later dit jaar wie van de kandidaten de titel in de wacht sleept. De bekendmaking vindt plaats op woensdag 8 januari tijdens de Horecava.

Het is niet de eerste keer dat Snackcorner Norp bij de wedstrijd hoge ogen gooit. Reeds in 1994 mocht eigenaar Anton Norp zijn zaak fastfood-leerbedrijf van het jaar noemen. Vorig jaar won Kees Schreuders van Vito’s Sandwich Company, eveneens in Zwolle, de titel.

Reageer op dit artikel