nieuws

Beursprimeur: Ya-makin Smoothies

Horeca

Beursprimeur bij American Bar Suppliers (ABS) zijn het kant-en-klare fruitshakeconcept Ya-makin Smoothies en een nieuwe variant in de reeks Finest Call-cocktailmixes. Een smoothie is een kant-en-klare fruitshake zonder zuivel en met weinig calorieën (85 kcal per 300 ml). Er zijn dertien smaken pompbare fruitpuree, die per smaak in een kunststof emmer van 3,4 kg zitten. […]

Beursprimeur bij American Bar Suppliers (ABS) zijn het kant-en-klare fruitshakeconcept Ya-makin Smoothies en een nieuwe variant in de reeks Finest Call-cocktailmixes.

Een smoothie is een kant-en-klare fruitshake zonder zuivel en met weinig calorieën (85 kcal per 300 ml). Er zijn dertien smaken pompbare fruitpuree, die per smaak in een kunststof emmer van 3,4 kg zitten. Goed voor 120 shakes van 200 ml of 95 shakes van 300 ml of 65 shakes van 400 ml.

Voor de bereiding heeft ABS een Portion Blending Station ontwikkeld, waarin binnen zes seconden een smoothie wordt gemaakt.

Voor de verkoop worden drie aantrekkelijke startpakketten aangeboden, waarbij de ondernemer z’n machine kan terugverdienen dankzij gratis mixen of mixen tegen een kleine vergoeding.

Margarita is een nieuweling in het assortiment Finest Call-cocktailmixen. Deze worden in een reeks van zestien smaken geleverd in een kant-en-klare 1-literfles, die goed is voor meer dan vijftien alcoholvrije cocktails per fles. Natuurlijk kan er altijd rum, tequila of wodka aan worden toegevoegd.

Volgens ABS slaat het Pitcher-concept aan in de horeca. Hierbij wordt een cocktailpitcher (een kan van 1 liter) met vier glazen uitgeserveerd op een dienblad voor slechts €7,-, maar met een kostprijs voor de uitbater van €1,75. Voor trendy zaken is het Straw-concept geestig: een cocktailbowl van 1 liter met vier rietjes van één meter. Ieder drinkt via een rietje een Piña Colada, een Lime Freezer of een Strawberry Banana Rama.

Tot slot treft de beursbezoeker op de stand allerlei blenders aan, een nieuwe lijn glaswerk voor scherpe prijzen, neonkleurige dienbladen met anti-slipmat, non-drip schenkers en speciale bartendersets.

Info:
American Bar SuppliersVlaardingen(010) 435 75 88www.barsuppliers.nlinfo@barsuppliers.nl

Reageer op dit artikel