nieuws

Zinnenstrelende mixdrinks

Horeca

Safari Luna is een nieuwe mix van het moedermerk Safari. In het segment ‘ready to drink’ wil Diageo Nederland zich onderscheiden met deze nieuwe mix. Met Safari Luna richt de leverancier zich speciaal op de vrouwelijke horecabezoeker in de leeftijdscategorie 18-24 jaar. De drie smaken voldoen helemaal aan het smaakpatroon van de jonge Nederlandse vrouw, […]

Safari Luna is een nieuwe mix van het moedermerk Safari. In het segment ‘ready to drink’ wil Diageo Nederland zich onderscheiden met deze nieuwe mix. Met Safari Luna richt de leverancier zich speciaal op de vrouwelijke horecabezoeker in de leeftijdscategorie 18-24 jaar.

De drie smaken voldoen helemaal aan het smaakpatroon van de jonge Nederlandse vrouw, aldus de leverancier. De drink is verkrijgbaar in drie mixen; met de verfrissende tinteling van crushed mango, wild lime en crips orange.

Informatie: Diageo Nederland, De Meern, tel. (030) 669 35 00.

Reageer op dit artikel