nieuws

Italiaanse snack mix

Horeca

Buitenhuis Snacks, producent van diepvriessnacks, heeft een nieuwe Italiaanse mix in het assortiment opgenomen. Venetië, stad van cultuur, gondels en carnaval, vormt de inspiratie voor deze Italiaanse mix. Met de luxe mix van Mini Calzone, Tagliette Carbonara, Ravioli Spinazie / Mozzarella en Pastanette Bolognese hebben de cafetaria’s en broodjeszaken het hele jaar een carnavalskraker in […]

Buitenhuis Snacks, producent van diepvriessnacks, heeft een nieuwe Italiaanse mix in het assortiment opgenomen. Venetië, stad van cultuur, gondels en carnaval, vormt de inspiratie voor deze Italiaanse mix. Met de luxe mix van Mini Calzone, Tagliette Carbonara, Ravioli Spinazie / Mozzarella en Pastanette Bolognese hebben de cafetaria’s en broodjeszaken het hele jaar een carnavalskraker in hun zaak.

Buitenhuis Snacks, producent van diepvriessnacks, heeft een nieuwe Italiaanse mix in het assortiment opgenomen. Venetië, stad van cultuur, gondels en carnaval, vormt de inspiratie voor deze Italiaanse mix. Met de luxe mix van Mini Calzone, Tagliette Carbonara, Ravioli Spinazie / Mozzarella en Pastanette Bolognese hebben de cafetaria’s en broodjeszaken het hele jaar een carnavalskraker in hun zaak.

Om de hapjes ook in de juiste sfeer te serveren, zijn er gratis prikkertjes met Italiaanse vlaggetjes meeverpakt. De Italiaanse mix is te bereiden in de frituur. Verpakt in een doos, waarin 4 x 10 stuks (720 gram).

Informatie: Buitenhuis Snacks, Wijk bij Duurstede, afdeling verkoop tel. (0343) 59 66 66 of www.buitenhuis.nl.

Om de hapjes ook in de juiste sfeer te serveren, zijn er gratis prikkertjes met Italiaanse vlaggetjes meeverpakt. De Italiaanse mix is te bereiden in de frituur. Verpakt in een doos, waarin 4 x 10 stuks (720 gram).

Informatie: Buitenhuis Snacks, Wijk bij Duurstede, afdeling verkoop tel. (0343) 59 66 66 of www.buitenhuis.nl.

Reageer op dit artikel