nieuws

Reactie Rudolph van Veen

Horeca

Vier jaar geleden won Rudolph van Veen de Zilveren Champignon. De populaire kok van het tv-programma Life & Cooking weet dus wat het is om zo’n prestigieuze prijs te winnen. Maar voor Van Veen blijft iedere editie verrassend. Ook nu weer.

Van Veen: ‘Ik gleed bijna van mijn stoel, toen ik het gerecht zag en proefde. Zo goed. Onze tafel kreeg de gerechten voorgeschoteld van Pascal Smit van Restaurant Lambermon’s uit Haarlem. Ik kan dus geen mening geven over de andere deelnemers, en dus over het algehele niveau van de wedstrijd.’

‘Wat me opvalt is dat de keukens er ieder jaar nog beter uitzien. Maar dat moet ook, want kookwedstrijden blijven enorm belangrijk. Zeker in combinatie met zo’n sympathiek product als de champignon. Na het wegvallen van de Zilveren Koksmuts is deze wedstrijd toch wel dé kookwedstrijd van ons land. Vooral vanwege de combinatie met het gastheerschap.’

Dit nieuws kunt u ook per e-mailnieuwsbrief toegestuurd krijgen. Wilt u onze nieuwsberichten iedere maandag en woensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


Reageer op dit artikel