nieuws

Drie partycateraars genomineerd voor titel

Horeca

De nominaties voor de High Profile Internet Awards 2003 zijn bekend. De wedstrijd voor de beste internetsites in de evenementenbranche vindt vanavond plaats in Rotterdam en kent drie nominaties in de categorie Partycateraars.

Van der Linden Party Productions uit Rotterdam, De Kachel Catering uit Harmelen en Service Culinair Nieuw-Vennep zijn voorgedragen voor een Award. De jury let bij de beoordeling op zeven onderdelen van de website: navigatie, gebruiksvriendelijkheid, interactiviteit, actualiteit, inhoud, internetmarketing en vormgeving. Vorig jaar ging de titel naar Delício Culinair Centrum uit Nunspeet.

De andere categorieën waarin een Award is te winnen zijn Evenementenlocaties, Bureaus en Facilitaire Dienstverleners.

Reageer op dit artikel