nieuws

Garnituur stijlvol presenteren

Horeca

Met de Multi Holder van Mini Bizz presenteren cateraars garnituur op een praktische en stijlvolle manier. Geen losse bakjes, schaaltjes of bordjes meer, maar een handige houder waarmee zowel het garnituur, de servetten als de sausjes zijn te serveren. De Multi Holder heeft een fraai design in de vorm van een kaaspunt. Vervaardigd uit hoogwaardig […]

Met de Multi Holder van Mini Bizz presenteren cateraars garnituur op een praktische en stijlvolle manier. Geen losse bakjes, schaaltjes of bordjes meer, maar een handige houder waarmee zowel het garnituur, de servetten als de sausjes zijn te serveren. De Multi Holder heeft een fraai design in de vorm van een kaaspunt. Vervaardigd uit hoogwaardig en duurzaam geslepen roestvrij staal. De drie afzonderlijke delen van de Multi Holder zijn goed te reinigen en bovendien vaatwasmachine bestendig.

Om een persoonlijk tintje aan de Multi Holder te geven, is het mogelijk de naam van het restaurant of instelling op de zijkant te laten graveren.

Informatie: Mini Bizz, Rotterdam, tel. 06 – 485 29 019.

Reageer op dit artikel