nieuws

Gezonde maïssnack

Horeca

Ring’n Roll heet de nieuwe maïssnack die Bonduelle deze maand op de horeca- en cateringmarkt lanceerde. De basis van deze snack is maïs, omringd met een knapperig, krokant laagje. De Ring’n Roll maïsringen zijn verkrijgbaar in twee varianten; sweet corn en tomato. Heel geschikt als gezonde snack tussendoor, maar ook lekker om te serveren als […]

Ring’n Roll heet de nieuwe maïssnack die Bonduelle deze maand op de horeca- en cateringmarkt lanceerde. De basis van deze snack is maïs, omringd met een knapperig, krokant laagje. De Ring’n Roll maïsringen zijn verkrijgbaar in twee varianten; sweet corn en tomato. Heel geschikt als gezonde snack tussendoor, maar ook lekker om te serveren als borrelhapje en om te dippen met bijvoorbeeld een guacamole of salsasaus.

De diepgevroren snack is snel en eenvoudig te bereiden de oven (zeven minuten) of frituur (twee minuten). Verkrijgbaar in een verpakking van vijf keer een kilo.

Informatie: Bonduelle Food service, Eindhoven, tel. (040) 261 88 33 of www.bonduelle-foodservice.com.

Reageer op dit artikel