nieuws

Handige rookworstschijfjes

Horeca

De Boltjes halve rookworstschijfjes zijn nieuw van Enkco. De schijfjes zijn direct toe te voegen aan diverse soorten soepen en stampotten. Het arbeidsintensieve snijden van rookworst door de (instelling) kok behoort hiermee tot het verleden. Daarvoor komt gemak en tijdwinst in de plaats. Bovendien zijn de schijfjes makkelijk te portionen en is de ambachtelijke uitstraling […]

De Boltjes halve rookworstschijfjes zijn nieuw van Enkco. De schijfjes zijn direct toe te voegen aan diverse soorten soepen en stampotten. Het arbeidsintensieve snijden van rookworst door de (instelling) kok behoort hiermee tot het verleden. Daarvoor komt gemak en tijdwinst in de plaats. Bovendien zijn de schijfjes makkelijk te portionen en is de ambachtelijke uitstraling behouden gebleven.

De leverancier meldt verder dat dit honderd procent gegaarde product van constantie kwaliteit is. Verkrijgbaar in een doos waarin twee keer een kilo.

Informatie: Enkco Foodservice, Holten, tel. (0548) 37 37 37 of www.enkco.nl.

Reageer op dit artikel