nieuws

HappyHoreca’ op CD-ROM verkrijgbaar

Horeca

Horecaondernemers kunnen sinds kort informatie over het verbeteren van arbeidsomstandigheden van personeel verkrijgen op een compact disc. Het initiatief HappyHoreca, voortkomend uit Het Arboconvenant Werkdruk Horeca, heeft daarvoor twee Cd-rom’s uitgebracht met de titels ‘Everybody Happy?’ en ‘HappyHoreca Werkwijzer’.

Met ‘Everybody Happy?’ kunnen horecaondernemers de tevredenheid van hun medewerkers in kaart brengen. Gezamenlijk met de ‘HappyHoreca Werkwijzer’ bestaat de mogelijkheid om knelpunten tussen ondernemers en werknemers op te lossen en het werkplezier te vergroten. Ook Engelstalige medewerkers kunnen de vragenlijst invullen met de CD-ROM.

HappyHoreca is een gezamenlijk initiatief van KHN, FNV Horecabond, CNV Horeca, het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en het bedrijfschap Horeca en Catering. Doelstelling van het Arboconvenant is dat de werkdruk in de horeca in 2004 met tien procent is afgenomen ten opzicht van 2000.

Reageer op dit artikel