nieuws

Nederlanders overbruggen winter in Spanje met nieuw arrangement

Horeca

Je koopt een hotel in Spanje en pikt een graantje mee van het toenemende maar nog niet door massa verpeste toerisme. In de zomermaanden floreert je hotel en zijn de kamers behoorlijk volgeboekt. Maar dan komt de winterperiode. Hoe overbrug je die minder drukke maanden? Twee Nederlandse ondernemers vonden antwoord op deze vraag.

Met klassieke auto’s toeren door het milde winterklimaat in de Spaanse kuststreek Andalusië. Horecaondernemer Bas Zwartendijk kwam op dit idee, nadat hij landgenoot Tino Huet in de Spaanse plaats Jerez de la Frontera ontmoette. Huet runt er het evenementenbureau Classic Rally Events, Zwartendijk sinds een paar jaar het vijfsterrenhotel Grand Hotel Palmera Plaza. De twee vonden elkaar, bundelden hun krachten en kwamen tot een nieuw arrangement.

‘The Andalusian Experience is een vijf daagse culture trip met oldtimers door de streek van flamenco, witte dorpen en sherry. De deelnemers kruipen zelf achter het stuur van klassieke auto’s. Het is een nieuw evenement en het dient als winteroverbrugging. Onze doelgroep bestaat uit strategy meetings van grote bedrijven, speciale relatie marketingactiviteiten en kleien groepen vrienden die iets unieks willen beleven’, meldt Tino Huet, mede-initiatiefnemer van het arrangement. De deelnemers overnachten in het luxe hotel van Zwartendijk. Zo komen de Nederlandse ondernemers in een mindere drukke periode de winter door.

Reageer op dit artikel