nieuws

Oosterse vleessnack

Horeca

Met de nieuwe Sweet Meat vleessnack speelt Beckers in op de internationale smaakrichtingen in de dagelijkse voeding. De typische Oosters zoete smaak van ketjap geeft Sweet Meat de herkenbare karakteristieken van een echte vleessnack. In de vitrine van cafetaria is de snack door de onderscheidende vorm duidelijk herkenbaar. Lekker zonder saus, maar ook met een […]

Met de nieuwe Sweet Meat vleessnack speelt Beckers in op de internationale smaakrichtingen in de dagelijkse voeding. De typische Oosters zoete smaak van ketjap geeft Sweet Meat de herkenbare karakteristieken van een echte vleessnack. In de vitrine van cafetaria is de snack door de onderscheidende vorm duidelijk herkenbaar. Lekker zonder saus, maar ook met een zoete chilisaus komt de snack goed tot zijn recht.

De snack weegt 120 gram en is vooral geschikt voor klanten met een stevige trek. Ook op een broodje of als onderdeel van een (snack)menu laat Sweet Meat zich goed smaken. Verkrijgbaar per 24 stuks. Om de snack onder de aandacht te brengen, is via onderstaand telefoonnummer promotiemateriaal op te vragen.

Informatie: Beckers, Tilburg, tel. Customer Service (013) 583 52 10.

Reageer op dit artikel