Zachtgekookt eitje zonder salmonella

Met het eierpasteuriseer-apparaat Pollux en de Castor warmhouder kunnen gasten weer genieten van een zachtgekookt, salmonellavrij eitje. Pollux ...

Met het eierpasteuriseer-apparaat Pollux en de Castor warmhouder kunnen gasten weer genieten van een zachtgekookt, salmonellavrij eitje.
Pollux pasteuriseert en/of kookt één tot 60 eieren in een enkele cyclus gedurende 45 minuten in de schaal. Zacht- tot minimumgekookte eieren stollen gedurende vier uren niet door en blijven op de juiste consumptietemperatuur. In de professionele keuken zijn rauwe, gepasteuriseerde eieren, weer veilig te verwerken. Het digitale logboek laat zien dat de eieren volgens de HACCP en hygiënecode zijn gepasteuriseerd.
Het designapparaat Castor is vooral geschikt voor het (ontbijt)buffet. Hierin blijven eieren vier uur lang warm, zonder door te stollen of uit te koken en zonder de kwaliteit aan te tasten. Verkrijgbaar in een strak vormgegeven aluminium voet en in een rieten mand.

Informatie: Wingpro, Alblasserdam, tel. (078) 699 29 90 of www.wingpro.nl.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.