nieuws

Kok met koekenpan het ziekenhuis ingeslagen

Horeca

Een 53-jarige restauranteigenaar uit Lemmer is gisternacht met een koekenpan uit zijn eigen keuken het ziekenhuis ingeslagen. De dader is een 23-jarige inbreker, die vermoedelijk in het verleden in het restaurant heeft gewerkt.

Dat schrijft De Telegraaf. De 23-jarige man werd tijdens zijn inbraak betrapt. Hierop volgde een handgemeen, waarbij de inbreker de koekenpan misbruikte als slagwapen. Dit betekende echter niet het einde van de schermutseling. De inbreker werd uiteindelijk overmeesterd.

De uitbater van het restaurant moest in het ziekenhuis worden behandeld voor zijn wond. De dader mag zijn zonden overdenken in de politiecel. Hij werd aangehouden. De politie stelt een onderzoek in naar de gebeurtenissen in de restaurantkeuken.

Reageer op dit artikel