nieuws

Aftrap Piratenjaar in Gelredome

Horeca

De Piraten gaan Nederland veroveren. Tijdens veertien grote festivals volgend jaar treden Nederlandstalige artiesten op als Jan Smit, Marianne Weber en Jannes. Het festival is genoemd naar piratenzenders op de radio. Veel met name Nederlandstalige artiesten zijn daar groot door geworden. Het eerste grote Piraten Festijn is op 17 maart 2006 in het Gelredome in Arnhe

Daarna volgen nog twee grote en elf iets minder grote festijnen. Het Gelredome wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot de gezelligste huiskamer van Nederland. Meer dan 25 rasentertainers van het levenslied, zoals Jan Smit, Jannes, Marianne Weber, Vader Abraham, Emiel Hartkamp en Arne Jansen staan op het megapodium in Gelredome. Speciaal voor deze avond zal het Giga Piraten Showorkest de artiesten geheel live begeleiden. Er worden nog meer artiesten toegevoegd. Het eerste Giga Piraten Festijn 2006 belooft een superhappening te worden die niet gemist mag worden. De voorverkoop start zaterdag 19 november.

Reageer op dit artikel