nieuws

Bruins heerst in gastpersonenklassement

Horeca

Gastheer Peter Bruins van restaurant De Bokkedoorns in Overveen is niet te evenaren. Bruin voert in de Lekker sinds jaar en dag de ranglijst met Beste Gastpersonen aan. Ook dit jaar weer kan niemand tippen aan zijn gastheerschap.

Bruins dus op één, voor de vijfde maal achtereen overigens. Thérèse Boer van De Librije staat op nummer twee, net als vorig jaar. Op de derde plaats zien we Edwin Raben van restaurant De Wolfslaar uit Breda. Vorig jaar moest hij de derde stek nog delen met Petro Kools van restaurant Da Vinci in Maasbracht. Deze ranglijst is samengesteld na een enquête onder de hoofdrolspelers zelf, de chef-koks en gastpersonen van de toprestaurants in ons land.

Nieuw in de top-10 van Beste Gastpersonen zijn Marjan de Jonge (De Lindenhof, Giethoorn) en Ted Bunnik (La Rive in Amsterdam). De Jonge komt nieuw binnen op plaats negen. Bunnik vinden we terug op plaats tien.

Lees meer nieuwsberichten en bekijk alle ranglijsten in ons Lekker-dossier.

Reageer op dit artikel