nieuws

Hotel Mercure scherpt beveiliging aan

Horeca

Mercure gaat de beveiliging in het hotel in Lelystad flink opvoeren. De nachtbeveiliging wordt uitgebreid met mogelijk meerdere portiers. Dat heeft het bedrijf bekend gemaakt.

Aanleiding voor de verscherpte beveiliging is een overval afgelopen weekend. Daarbij werd de nachtportier met één klap op zijn hoofd uitgeschakeld, waarna de overvallers een greep in de kassa deden. Daarbij zou een bedrag tussen de 1.000 en 2.000 zijn buitgemaakt.

Assistent-manager Ramon van Dijk zegt in De Stentor dat de beveiliging vooral ’s nachts wordt verbeterd. Zo krijgt de nachtportier versterking van één of meerdere collega’s. Van Dijk zegt behoorlijk geschrokken te zijn over het voorval. ‘We hebben alle medewerkers ingelicht. Het is altijd vervelend dat dit soort dingen moeten gebeuren in de wereld’, aldus Van Dijk in De Stentor.

Reageer op dit artikel