nieuws

Kerstdiner verkrijgbaar in fles

Horeca

Vergeet de drukte rond de bereiding van de kerstmaaltijd. Urenlang geploeter in de keuken is overbodig geworden. Een Amerikaanse firma brengt frisdranken op de markt met de smaken van een traditionele kerstdis.

Het diner begint met een drankje van gerookte zalm. Vervolgens komt het hoofdgerecht: vloeibare kalkoen met jus. Het groene drankje smaakt naar spruitjes, in een ander glas komt de broccoli. De maaltijd is weg te spoelen met het dessert: drinkbare pompoen of notentaart.

Ook voor mensen die aan de lijn doen, lijkt het nieuwe kerstmenu ideaal. De drankjes bevatten geen vet, koolhydraten en calorieën. De kleine Jones Soda Company uit Seattle verkoopt het vloeibare menu als grap voor de nationale dankdag Thanksgiving eind november en rond Kerstmis. Het gaat om een beperkt aanbod. De firma wil voorkomen dat zijn werknemers nog in mei aan onverkochte flesjes kerstmenu lurken, benadrukte een woordvoerder.

Reageer op dit artikel