nieuws

WK-koorts komt met pilletjes op gang

Horeca

Het voetbalkoorts in de horeca komt al aardig op gang. Het WK in Duitsland begint pas in juni 2006, maar de eerste acties zijn al zichtbaar. De jongste uitvinding in een pilletje die er voor zorgt dat bier oranje kleurt.

De meldt De Telegraaf. Binnenkort verschijnen er speciale kleurstofpillen op de markt die het bier oranje maakt. De pillen zijn smaakloos, ongevaarlijk en laten het bier niet doodslaan. Volgens de krant vindt er grote run plaats op de oranjekorrels.

Tijdens het WK-voetbal in Duitsland is Nederland één van de 32 deelnemers. Deelname aan een groot toernooi betekent voor veel horecazaken fraaie kansen om extra omzet te scoren. Veel voetballiefhebbers volgens de verrichtingen van de Oranjehelden graag in de kroeg.

Reageer op dit artikel