nieuws

Guus Meeuwis geeft twee concerten in Philips Stadion

Horeca

Guus Meeuwis gaat niet één maar twee concerten geven in het Philips Stadion in Eindhoven. De zanger zal zowel op 9 als op 10 juni 2006 het podium in zijn favoriete voetbalstadion beklimmen voor een spetterende show met vele gasten.

Toen bekend werd dat Guus op 10 juni zou optreden in Eindhoven, was de vraag naar kaarten direct al zo groot, dat besloten is een extra concert te organiseren. De beide stadionconcerten op 9 en10 juni 2006 in het Philips Stadion in Eindhoven gaan aanstaande zaterdag 10 december 2005 in de verkoop via www.ticketservice.nl, op 0900-3001250 (45 ct p.m.), bij alle vestigingen van de Free Record Shop en alle grote postkantoren, GWK’s en VVV’s.

De concerten worden mede mogelijk gemaakt door Bavaria en Meeùs. The Entertainment Group, die ook het management van Guus Meeuwis verzorgt, zal de concerten produceren. Guus Meeuwis staat momenteel bijna dagelijks in het theater tijdens zijn uitverkochte theatertour die nog tot april 2006 loopt.

Reageer op dit artikel