nieuws

Keukenunits van Boels volgen zeilteams Volvo Ocean Race

Horeca

Enkele keukenunits van Boels Portable Kitchens volgen sinds oktober de deelnemende zeilteams aan de Volvo Ocean Race. Boels zorgt met de keukenunits voor enkele teams zodat de deelnemers goed te eten en te drinken krijgen op deze 31.000 zeemijlen lange tocht vol risico’s, ontberingen en avontuur.

Robert Tans, Commercieel Directeur Party- en evenementenverhuur: “De apparatuur van Boels bestaat uit twee sets van drie keukenunits. De eerste set units, die bestaat uit een warme keuken, een koude keuken in combinatie met een vaatwasser en een koelunit, is via Antwerpen per schip naar de eerste tussenstop in Kaapstad gebracht. De tweede set units is direct naar Vigo gereden, waar de catering voor de start naar Kaapstad in werd verzorgd. Op dit moment zijn de teams in Kaapstad, waar ze van een warme maaltijd kunnen genieten.”Op 2 januari start het volgende deel van de race, richting Melbourne. De zeven beste zeilteams ter wereld, waaronder twee van ABN AMRO, doen dit jaar mee aan de achtste editie van deze wedstrijd. Na een inshore race bij het Spaanse Sanxenxo zijn de teams sinds 12 november vanuit Vigo (Spanje), via onder andere Kaapstad, Melbourne, Rio de Janeiro en New York, op weg naar het eindpunt Göthenburg. Alle ontwikkelingen van de teams én dus ook van de keukenunits van Boels zijn te volgens op www.volvooceanrace.nl en via www.teamabnamro.com.

Reageer op dit artikel