nieuws

Vakbeurs Facilitair, hét vakevenement voor facilitair management

Horeca

De vakbeurs Facilitair vindt op 18, 19 en 20 januari 2006 voor de achtste keer plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Er zijn meer dan 350 standhoudende bedrijven en de organisatie verwacht meer dan 10.000 bezoekers.

Beursmanager Esther Kunstt van het organiserende HoLaPress Communicatie: “Uit de hoeveelheid deelnemende bedrijven en de snelheid waarmee zij zich voor de beurs hebben ingeschreven, kunnen we afleiden dat de beurs hét evenement voor facilitair management is.”

Onderdeel van de vakbeurs Facilitair is het cluster Toegang+Controle. Dit cluster informeert bezoekers over de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van toegangscontrole in de breedste zin van het woord. Tegelijkertijd met de vakbeurs Facilitair vinden de vakbeurzen Gebouw en Domotica plaats. Verder is er tijdens de vakbeurs elke dag een congres en zijn er diverse workshops van HoLaPress Congresbureau.

FMN en IFMA Holland houden tijdens de vakbeurs hun nieuwjaarsbijeenkomst op 19 januari van 16.00 tot 18.00 uur in de Hertogzaal. Een salarisonderzoek van FMN, Hospitality Consultants en Kluwer wordt om 15.00 uur in de Boschzaal gepresenteerd.Meer informatie over de vakbeurs en voorregistreren op www.facilitair.net.

Reageer op dit artikel