nieuws

Eerste EuroToques voor Elior

Horeca

Tot voor kort was de eervolle kwalificatie EuroToques uitsluitend weggelegd voor (chef)koks uit de horeca. Eind juni kwam daar verandering in. Op die dag kregen acht koks van Elior Nederland de oorkonde en versierselen die bij het lidmaatschap van deze culinaire ereclub, met zijn eigen gedragscode, behoren.

De Elior-chefs die toetraden tot EuroToques zijn: Rob de Korte (werkzaam bij WTC, Amsterdam), Bert van der Aar (NOB, Hilversum), Ad van de Graaf (Erasmus Universiteit, Rotterdam), Jeffrey de Kwant (Horecacentrum Diemervijver, Diemen), Henk van Egmond (Minsterie van Buitenlandse Zaken, Den Haag), Nard Albers (Atrium Projekt, Amsterdam) Willem Wijers (Ministerie van Defensie, Den Haag – op de foto) en Ludwig Briolas (Manager F&B Elior Nederland, Haarlem-Heemstede).Dankzij deze acht chefs van Elior staat EuroToques nu in principe open voor de gehele Nederlandse cateringsector. Een mijlpaal voor de catering, zou je kunnen zeggen.

Reageer op dit artikel