nieuws

Leveranciers presenteren platform Food Innovation 3.0

Horeca

Zes leveranciers presenteren tijdens de Horecava 2012 het platform Food Innovation 3.0. Belangrijk onderdeel van de samenwerking is de Food Innovation Battle, een aanmoedigingsprijs voor innovatieve en eigenzinnige koks in opleiding.

Leveranciers presenteren platform Food Innovation 3.0

Het platform is een samenwerking van Koppert Cress, RTL Couverts, Regeer Grootkeukentechniek, Cuise, The Greenery en Freshweb.nl. Tijdens de Horecava presenteren zij zich met een uitgebreid programma.

Belangrijk onderdeel is de Food Innovation Battle. Koks in opleiding moeten een gerecht met kalfszwerik van tweesterrenkok Paul van de Bunt van De Leuf in Ubachsberg innoveren en een eigen fancrowd opzetten.

De vijftien meest innoverende kandidaten strijden tijdens een cook-off aan de Molteni Podium IV, drie van hen plaatsen zich voor de eindronde op de Horecava. De winnaar ontvangt op de BBB uit handen van Van de Bunt een prijzenpakket, waaronder de Big Green Egg BBQ.

Inschrijven kan tot 1 december via de website www.fi3.nl.

Reageer op dit artikel