nieuws

De Hooge Vuursche verkocht

Horeca

Event Company heeft samen met een investeerder Landgoed De Hooge Vuursche in Baarn gekocht van Heineken. De eventorganisatie wil het kasteel ingrijpend verbouwen en inrichten voor vergaderingen, presentaties en feesten.

De Hooge Vuursche verkocht

Gevolg van de transactie is dat de hotelkamers meer allure krijgen en dat de brasserie in de verkoop gaat. Voor Event Company is De Hooge Vuursche de vierde aansprekende locatie na Landgoed Te Werve in Rijswijk, De Lindenhof in Delft en Landgoed Voorlinden in Wassenaar.

Kasteel De Hooge Vuursche bevindt zich op een landgoed van 19 hectare grootte. Na de zomer van 2007 gaat het kasteel open voor onder andere vergaderingen, presentaties, diners, feesten en bruiloften. Over de verkoop van de bestaande brasserie is Event Company op dit moment met meerdere partijen in gesprek. Het is de bedoeling dat de ruimte na de verkoop wordt gebruikt voor een ander restaurantconcept.

Reageer op dit artikel