nieuws

Endemol wil series in de supermarkt

Horeca

AALSMEER – Endemol Nederland wil supermarkten gebruiken voor de promotie van de eigen programma’s. Daarover is het bedrijf naar eigen zeggen al met verschillende supermarktketens in gesprek.

Endemol wil series in de supermarkt

Dat meldt de weekeditie van het vakblad Distrifood. Het promotiebureau Strating Active Marketing geeft samen met Endemol vorm aan het plan. Daarbij is de samenwerking rond films van Disney met bijvoorbeeld Albert Heijn of McDonald’s het voorbeeld. Met welke supermarkten gesproken wordt, willen de betrokkenen nog niet kwijt.

Voor de samenwerking kunnen programma’s als Goede Tijden Slechte Tijden, Baantjer, Big Brother en All You Need is Love worden ingezet. Peter Strating: ‘Denk bijvoorbeeld aan spaaracties voor mini-dvd’s van een serie, vervolgverhalen op de verpakking van producten, maar ook acteurs die handtekeningen gaan uitdelen op de winkelvloer.’

Reageer op dit artikel