nieuws

Espressomachine

Horeca

Naast de zes eigentijdse kleurstellingen, waaronder geel en blauw, is dit Zwitserse espressoapparaat nu ook leverbaar in een strak roestvrijstalen jasje. Van hetzelfde design is ook een koppenwarmer verkrijgbaar.De Egro Spirit heeft een capaciteit van 120 kopjes per uur. Bovendien kan de machine van alle gemakken worden voorzien, o.a. een automatische cappuccinobereider, een extra bonenstolp […]

Espressomachine

Naast de zes eigentijdse kleurstellingen, waaronder geel en blauw, is dit Zwitserse espressoapparaat nu ook leverbaar in een strak roestvrijstalen jasje. Van hetzelfde design is ook een koppenwarmer verkrijgbaar.
De Egro Spirit heeft een capaciteit van 120 kopjes per uur. Bovendien kan de machine van alle gemakken worden voorzien, o.a. een automatische cappuccinobereider, een extra bonenstolp en een volautomatisch reinigingsprogramma.
Voor informatie: Laurentis, Schipluiden. Tel. (015) 251 28 28. www.laurentis.nl