nieuws

Grote chefs in boekvorm

Horeca

Van de gerenommeerde buitenlandse chef-koks Alain Ducasse (foto) en Paul Bocuse verschijnt volgend jaar een kookboek in het Nederlands. Uitgever is Good Cook Publishing, een kersverse uitgeverij die onlangs haar eerste zes culinaire producties op de Nederlandse markt bracht.

Grote chefs in boekvorm

Daaronder vier Australische uitgaven, en twee van de hand van chef-koks Gordon Ramsay en Nobu Matsuhisa. ‘De grote chefs staan bij ons hoog in het vaandel’, vertelt uitgever Bert Jans. Zijn onderneming wil met name liefhebbers van kwaliteitskookboeken met ‘verantwoorde’ recepten aanspreken. Naast vertalingen hoopt Jans op den duur publicaties van Nederlandse chefs te presenteren. Jonnie Boer heeft al geoefend: hij schreef het voorwoord voor Nobu. Het Kookboek.