nieuws

Horeca in top-10 ‘te gekke zomerbanen

Horeca

Horecawerk bij de Nijmeegse Vierdaagse, het dragen van een koffierugzak of smoothieshaker tijdens de Libelle Zomerweek. Allemaal te gekke zomerbaantjes, volgens de ‘te gekke zomerbanen Top-10’ van uitzendbureau Randstad.

Horeca in top-10 ‘te gekke zomerbanen

Dat zomerbaantjes in de horeca populair zijn bij jongeren, is al langer bekend. Intercedenten van Randstad wilden meer weten over de populariteit van zomerbaantjes bij jongeren en stelden een ranglijst samen met de tien te gekke zomerbanen van dit jaar.

Op nummer één staat smoothieshaken tijdens de Libelle Zomerweek, gevolgd door strandwachter aan de Noordzee ne Assistent landmeter. Op nummer acht vinden we horecawerk bij de Nijmeegse Vierdaagse, Volvo Oceanrace en het Lowland muziekfestival terug. Op tien staat ‘Koffierugzak drager’.

De ludieke lijst is een vooraankondiging op een groot onderzoek over zomerbanen. De resultaten van dat onderzoek worden 15 mei bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel