nieuws

Horeca negeert en frustreert Stadshap.nl

Horeca

Horecaondernemers laten Stadshap.nl links liggen. De makers van de website met goedkope eetadressen zeggen gefrustreerd te zijn door de houding van de horeca. ‘Een grote groep klopt aan, maar de horeca doet niet open. Dit druist in tegen waar de horeca voor staat.

Horeca negeert en frustreert Stadshap.nl

Dat meldt Cristian Brander in een persbrief aan de redactie. Volgens Brander is de verhouding tussen de vraag van consumenten en het aanbod van horecazaken niet in evenwicht. ‘De website ontvangt te veel bezoekers en heeft te weinig content van de eetgelegenheden’, aldus Brander van Stadshap.nl.

Op Stadshap.nl staan circa 750 eetgelegenheden waarvan slecht 5 procent dagelijks of wekelijks de stadshappen, de aangeboden goedkope menu’s, bijhoudt. De site ontvangt maandelijks 12.000 bezoekers terwijl 95 procent van de informatie niet actueel is en amper herhalingsbezoek oplevert, zo meldt Brander.

De voorzichtige houding van horecaondernemers dwarsboomt Stadshap.nl in hun plannen te starten met nieuwsbrieven. Dit zorgt voor frustratie. ‘Stadshap.nl kan simpelweg nog niet met deze nieuwsbrief starten, omdat eetgelegenheden momenteel nog liever hun daghap op het krijtbord schrijven in plaats van deze informatie online aan te bieden’.

Reageer op dit artikel