nieuws

Hotel schenkt berg linnengoed aan slachtoffers

Horeca

Hotel Grand Hyatt Singapore heeft een enorme hoeveelheid linnengoed beschikbaar gesteld voor de slachtoffers van de natuurramp in Zuid-Azië. Totaal gaat het om 3.500 stuks, waaronder dekens, lakens en handdoeken.

Hotel schenkt berg linnengoed aan slachtoffers

De goederen worden door hotelpersoneel verzameld en vervolgens overgebracht naar Indonesië en Ski Lanka. De enorme voorraad is afkomstig uit renovatiewerkzaamheden aan hotels van Hyatt. Hotelmanager John Beveridge meldt dat alle medewerkers van het hotel meehelpen aan de ‘eigen humanitaire campagne’. Het management van het hotel doneert tevens geld.

Sinds de omvang van de ramp bekend is geworden, starten veel horecabedrijven in de omgeving van de getroffen gebieden en daarbij hulpacties.

Reageer op dit artikel