nieuws

Hotel Zuiderduin toneel dartstrijd

Horeca

Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee was voor de vijfde maal het strijdtoneel van de beste darters van de wereld. Afgelopen weekend streden 24 topspelers in het viersterrenhotel om de Leendesk Grand Masters.

Hotel Zuiderduin toneel dartstrijd

Voorafgaand aan het toernooi gaven wereldtoppers als Raymond van Barneveld, Mervyn King en Martin Adams te kennen graag te spelen in het bekende hotel. Het hotel staat er om bekend de sporters flink in de watten te leggen. Het hotel beschikt onder andere over een ruim restaurant, een sauna, kuur- en beautycentrum en een sportcentrum.

De wedstrijden werden gespeeld in de Zuiderduinzaal. De Brit Mervyn King won het toernooi door in de finale met 5-4 te winnen van zijn nagenoeg gelijkwaardige landgenoot Martin Adams. De Nederlandse topper Raymond van Barneveld sneuvelde in de kwartfinale.

Reageer op dit artikel