nieuws

Klant vernietigend over sfeer Kruidvat

Horeca

DOETINCHEM – De waardering van consumenten voor de winkels van Kruidvat is aan het dalen. De marktleider onder de Nederlandse drogisten scoort vooral slecht op de onderdelen ‘netheid’ en ‘sfeer in de winkel’.

Klant vernietigend over sfeer Kruidvat

Dat blijkt uit een nadere bestudering van het Voorjaarsrapport van Elsevier Retail en GfK. Hoewel de keten qua waardering nog altijd de nummer vijf is in Nederland. Met het rapportcijfer van 6,95 is echter de afstand tot de nummer vier op de lijst, Schlecker, ineens erg groot.

Het blad merkt als verzachtende omstandigheid op dat Kruidvat de formule is die het hardst heeft moeten vechten in de door de Nederlandse supermarkten ontketende prijzenslag. Overigens ligt het bedrijf ook al geruime tijd in de clinch met de vakbonden over de arbeidsomstandigheden van het personeel.

Reageer op dit artikel