nieuws

Max Schreuder naar Amsterdam Village Company

Horeca

De Amsterdam Village Company heeft Max Schreuder benoemd als commercieel directeur. Schreuder krijgt de verantwoording over de commerciële activiteiten van de horecagroep van Paul Hermanides.

Max Schreuder naar Amsterdam Village Company

In deze nieuwe functie treedt Schreuder toe tot de directie en is hij verantwoordelijk voor Sales, Marketing, Communicatie en Programmering van alle Business Units.

Max Schreuder, oud-directeur van Amsterdam Congres Bureau, Business Unit Manager van het Amsterdam Toerisme & Congres Bureau en eigenaar van MaxxEffect heeft zich de afgelopen zes jaar sterk gemaakt voor het promoten van Amsterdam als congres- en vergaderstad.

Schreuder heeft ruime ervaring opgedaan in de internationale hotellerie , city- en destination marketing en in de acquisitie van internationale congressen, zo laat de Amsterdam Village Company weten in een persbericht.

Amsterdam Village Company Company is afgelopen jaar gegroeid met twee nieuwe locaties: Café – restaurant Stanislavski, gelegen in de Stadsschouwburg Amsterdam en

café – restaurant Neva, gelegen in de Hermitage Amsterdam. Daarnaast heeft hotel Arena na een grondige renovatie een viersterrenhotelclassificatie ontvangen.

Amsterdam Village Company is de overkoepelende organisatie van Hotel Arena, Odeon, David & Goliath (Amsterdams Historische Museum), Brasserie de Brakke Grond (het Vlaams Cultuurhuis), Café Cox, Stanislavski (Stadsschouwburg Amsterdam) en Neva (gelegen in Hermitage Amsterdam). Topman van AVC is Paul Hermanides, die ook de voorzitter is van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) afdeling Amsterdam.

Reageer op dit artikel