nieuws

Meer variatie

Horeca

Nieuw in het visassortiment is de Tonijnmedaillon. In de productgroep vlees is de Kalfsvink van smaakvol gekruid kalfsvlees toegevoegd en de voorgegaarde Kalkoen Louisiana is een aanwinst in de productgroep gevogelte. Deze drie nieuwe producten zijn, net als de andere producten van Davigel, op gewicht gesorteerd, losgevroren en met een vast aantal verpakt in dozen […]

Meer variatie

Nieuw in het visassortiment is de Tonijnmedaillon. In de productgroep vlees is de Kalfsvink van smaakvol gekruid kalfsvlees toegevoegd en de voorgegaarde Kalkoen Louisiana is een aanwinst in de productgroep gevogelte. Deze drie nieuwe producten zijn, net als de andere producten van Davigel, op gewicht gesorteerd, losgevroren en met een vast aantal verpakt in dozen van 5 kilo.

Informatie: Nestlé FoodServices, Amsterdam, tel. (020) 569 94 09 of www.nestle.nl

Reageer op dit artikel