nieuws

Mitra koopt 34 slijterijen Vinifrance

Horeca

SCHIEDAM – Distilleerderij M. Dirkzwager uit Schiedam neemt 34 slijterijen over van Drankomarkt. Dat lieten de beide ondernemingen vrijdag weten. Door de transactie komen 76 medewerkers van Drankomart in dienst van Dirkzwager.

Mitra koopt 34 slijterijen Vinifrance

De overnamesom werd niet bekendgemaakt. Dirkzwager wil de slijterijen zoveel mogelijk ombouwen tot Mitra-winkels. De huidige merknaam van de winkels is Vinifrance. Dirkzwager is al geruime tijd bezig met een snelle expansie van Mitra.

De van oorsprong fabrikant van gedestilleerde dranken kocht enkele jaren geleden de Mitra-winkels van Laurus. De afgelopen jaren werden onder meer winkels van Gall & Gall en Konmar over. Daarmee heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een sterke speler op de markt van slijterijen.

Reageer op dit artikel