nieuws

Olijven

Horeca

Epifine delicatessen introduceert een complete range van Griekse gemarineerde olijven in een nieuwe aantrekkelijke verpakking van 1250g. Bijzonder geschikt voor de traiteurs, cateraars en horeca. De verpakking is goed afsluitbaar, handzaam en ziet er visueel aantrekkelijk uit. De verse Griekse olijven zijn in zonnebloemolie gemarineerd. ze zijn op natuurlijke wijze geteeld, zonder conserveermiddelen, smaak en […]

Olijven

Epifine delicatessen introduceert een complete range van Griekse gemarineerde olijven in een nieuwe aantrekkelijke verpakking van 1250g. Bijzonder geschikt voor de traiteurs, cateraars en horeca. De verpakking is goed afsluitbaar, handzaam en ziet er visueel aantrekkelijk uit. De verse Griekse olijven zijn in zonnebloemolie gemarineerd. ze zijn op natuurlijke wijze geteeld, zonder conserveermiddelen, smaak en geurstoffen. Info: 030 2410670

Reageer op dit artikel