nieuws

Seats2meet in finale Nima Awards

Horeca

Seats2meet.com is doorgedrongen tot de finale van de Nima-award in de categorie Klantgericht Ondernemen. Het vergaderconcept neemt het daarin op tegen Coolblue en VanMoof fietsen. De winnaar wordt 24 november bekendgemaakt.

Seats2meet in finale Nima Awards

De negentienkoppige jury heeft dertien finalisten genomineerd in vier categorieën. Naast Klantgericht Ondernemen zijn dat Marketingbedrijf van het Jaar (Jumbo Supermarkten, KLM en Wehkamp), Duurzaam Ondernemen (Arla, DSM, PLUS en Ricoh) en Digitale Marketing (Eliza was here, KLM en Vodafone).

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens een programma in het Miele Inspirience Center in Vianen. Seats2meet, Coolblue en VanMoof horen dan wie de opvolger wordt van PepsiCo. Bavaria was vorig jaar het beste Marketingbedrijf.

Reageer op dit artikel