nieuws

Tuinmeubelen zijn populair

Horeca

UTRECHT – Nederlanders hebben de afgelopen dagen in groten getale op internet gezocht naar tuinmeubelen, tuinsets en aanverwante artikelen. Het aantal zoekopdrachten naar tuinmeubilair was het afgelopen weekend al ruim verzesvoudigd ten opzichte van het weekend ervoor.

Tuinmeubelen zijn populair

Dit blijkt uit een inventarisatie van prijs- en productvergelijker Vergelijk.nl onder ruim 80.000 bezoekers. Alleen op zondag werd er al ruim 8000 keer gezocht op ‘tuinmeubelen’. Ook andere ‘lenteproducten’ zoals racefietsen, fietsstoeltjes en partytenten waren erg populair.

Top 5 lijst zoektermen door lenteweer
1. Tuinmeubelen
2. Tuinset
3. Racefietsen
4. Fietsstoeltje
5. Partytenten

Ben Kerkhof, directeur van Vergelijk.nl: ‘Nederland maakt zich duidelijk op voor de lente. Nog niet eerder zagen we zo vroeg in het jaar zo’n forse stijging van zoekopdrachten naar lenteproducten. Door de kwakkelwinter is men blijkbaar toe aan de lente.’

Reageer op dit artikel