nieuws

Ultimatum voor Hennie van der Most

Horeca

De veelzijdige ondernemer Hennie van der Most zit in de nesten. De gemeente Midden-Drenthe heeft eigenaar van Speelstad Oranje een ultimatum gesteld. Wanneer Van der Most niet tijdig met aanvullende gegevens over de brandveiligheid van het kinderparadijs over de brug komt, dreigt sluiting.

Ultimatum voor Hennie van der Most

Dat meldt de website van de provincie Drenthe. De gemeente heeft nu voor de derde maal een ultimatum gesteld aan Van der Most. De spraakmakende Overijsselse ondernemer, onder meer eigenaar van Preston Palace in Almelo en Pretpark Kernwasser Wunderland in het Duitse Kalkar, moet voor 18 september de ontbrekende gegevens op tafel leggen. Gebeurt dat niet, dan dreigt sluiting van het park in het Drentse plaatsje Oranje.

Uit eerder onderzoek bleek dat Speelstad Oranje niet in zijn geheel voldoet aan de veiligheidsvoorschriften. Wel zijn er de nodige aanpassen gedaan, maar twijfels over de constructie van gebouwen bleef bestaan. Mogelijk moeten bouwkundige aanpassingen voor een oplossing zorgen.

Reageer op dit artikel