nieuws

Vernieuwde Michelingids half maart in winkel

Horeca

De vernieuwde Michelingids ligt zeer waarschijnlijk 17 maart in de winkel. Het gaat hierbij om een streefdatum, zo laat Michelin Nederland in Drunen weten. Over de distributie van de vernieuwde rode gids is nog niets bekend.

Vernieuwde Michelingids half maart in winkel

Eerder dit jaar haalde Michelin kort na de lancering van de nieuwe gids alle exemplaren terug. Oorzaak was een ‘drukfout’, zo liet de culinaire organisatie weten. Het Belgische Ostend Queen in Oostende kreeg een Bib Gourmand, terwijl het restaurant in de inspectiefase in november vorig jaar nog niet open was.

De actie van Michelin deed veel stof opwaaien onder restauranthouders. De meningen lagen daarbij ver uiteen. Van bewondering voor de gedurfde keuze van Michelin tot verdachtmaking over de handelswijze van inspecteurs.

Reageer op dit artikel