nieuws

Francooy (FNV): ’18 september belangrijke dag voor SVH

Horeca

Interim-directeur John Meuffels van SVH presenteert op 18 september zijn analyse over de toekomst van SVH. Dat meldt Ben Francooy van FNV.

Francooy (FNV): ’18 september belangrijke dag voor SVH

Vandaag ontmoeten Francooy en Toon Naber van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) elkaar om de bestuursvergadering van 18 september voor te bespreken. Het is het eerste overleg tussen de twee sinds KHN andere bestuursleden heeft aangesteld waaronder Naber.

‘De analyse van Meuffels is er. Zonder er inhoudelijk op in te willen gaan, kan ik melden dat ik ‘m realistisch vind’, aldus Francooy.

Op de bestuursvergadering van 18 september zal volgens Francooy een principe-uitspraak moeten worden gedaan, zodat alle partijen en betrokkenen weten waar ze aan toe zijn. ‘De discussie waar het om gaat is of je onderdelen en activiteiten wilt voortzetten of anders in de markt wilt zetten. Doorgaan met SVH in een afgeslankte vorm lijkt me niet realistisch. Gezien het tijdspad is het belangrijk dat er in september beslissingen worden genomen’, aldus Francooy.

Reageer op dit artikel