nieuws

Dossier: alles over Horecava 2014

Horeca

Het horecajaar begint elk jaar traditiegetrouw met de horecabeurs Horecava. Van 13 tot en met 16 januari 2014 is de RAI in Amsterdam weer volop het hét trefpunt voor alles wat met de horeca te maken heeft. Lees in dit dossier alles over de Horecava.

Dossier: alles over Horecava 2014

Nieuw op de Horecava 2014 is een nieuwe beurs: Ethnic Foods Europe. Daarnaast zijn er wederom vijf themawerelden: Puur, Hotel, Nachtleven, Fastservice en Innoveer.

Nieuwe beursmanager

Nieuw gezicht is verder de kersverse beursmanager Luuk Scholte. In het dossier van Misset Horeca een interview met Scholte, alles over de werelden, wedstrijden, nieuwe beursproducten en de kanshebbers voor de Horeca Innovation Award 2014.

Misset Connect

Misset Horeca is ook aanwezig op de beurs in hal 1. Daarbij staat het nieuwe communicatieplatform voor de horeca, Misset Connect, centraal.
In ons dossier verder informatie over de Wine Professional, welke gelijktijdig met de Horecava plaats vindt van 13 tot en met 15 januari. De wijn- en foodbeurs hoopt dit jaar een brede doelgroep aan te spreken door te focussen op betaalbare kwaliteitswijnen.

» Ga hier naar het complete dossier Horecva 2014

Reageer op dit artikel