nieuws

Misset Horeca Jaaroverzicht 2013

Horeca

We sluiten het jaar 2013 bijna af. Een jaar dat onder meer in het teken stond van culinaire veranderingen. Ron Blaauw beet het spits af en gooide het roer om. Deze chef domineert de ranglijsten met meest bekeken items op de website van Misset Horeca van 2013. Maar u vindt meer in ons jaaroverzicht: tips over hoe u met kleine aanpassingen meer omzet kunt behalen met uw bestaande bedrijf en tips tegen diefstal door personeel. Maar ook foto- en videoreportages.

Misset Horeca Jaaroverzicht 2013

Bekijk de meest bekeken nieuwsberichten, videoreportages, blogs, praktijktips en fotoreportages op MissetHoreca.nl van 2013.

Vijftien populairste nieuwsitems

Ron Blaauw domineert de best bekeken items van 2013 van MissetHoreca.nl. Hij voert niet alleen de ranglijsten Best bekeken video’s en Best bekeken fotoreportages aan, ook bij de nieuwsitems werd de ommezwaai van luxe tweesterrenrestaurant naar Gastrobar het meest bekeken met ruim 18.000 views. Bekijk hier de best bekeken nieuwsitems.

Vijf best gelezen blogs

Werken in de horeca, coladisco, strijd om het bier, Lidl als horecagroothandel en hobbyisten als horecaondernemer. Deze diverse onderwerpen staan centraal in de vijf best gelezen blogs op de website van Misset Horeca van 2013. Werken in de horeca, meer dan leuk lachen alleen is met ruim 43.000 views de best gelezen blog van 2013. Bekijk hier de vijf best gelezen blogs van onze experts.

Vijftien best bekeken video’s

Misset Horeca publiceert op haar website regelmatig video’s. We kiezen zelf onderwerpen, gaan op locatie, filmen, monteren en brengen unieke beelden. Welke video’s werden in 2013 het best bekeken? We zetten het deze laatste dagen van december voor u op een rij. Bekijk hier het overzicht met de tien best bekeken video’s van Misset Horeca van 2013.

Tien best bekeken fotoreportages

Kijken bij collega’s zonder dat je daarvoor het hele land door hoeft te rijden. Nieuwe bedrijven, verbouwde concepten, evenementen; Misset Horeca laat het u zien. In 2013 keek u het meest naar de Gastrobar van Ron Blaauw. Gevolgd door Restaurant Lucas Rive en het in aanbouw zijnde Waldorf Astoria staat op plek drie.Bekijk hier de tien best bekeken fotoreportages van 2013.

Best bekeken tip-artikelen

In het dossier Praktijktips publiceert Misset Horeca met regelmatig praktische verhalen bomvol advies voor de ondernemer. Toepasbaar in de dagelijkse praktijk. Zo praktisch mogelijk. Onderstaande vijf adviesverhalen werden in 2013 het best bekeken op Missethoreca.nl. Het zijn tips om uw omzet te verhogen, om meer marge te halen uit terraseten maar ook tips om diefstal door eigen mensen tegen te gaan. Lees de tips.Reageer op dit artikel