nieuws

Fletcher hotels neemt de Kalkovens over

Hotel

Fletcher Hotels trekt een nieuw pand bij het imperium: de kalkovens in Huizen gaan per 1 december dit jaar over in de handen van Fletcher Hotels. Naast deze ovens komt een hotel te staan, horend bij dezelfde keten.

Fletcher hotels neemt de Kalkovens over

Het nieuw te bouwen hotel moet open in mei 2012. Volgens het bedrijf een gouden combinatie. ‘De combinaties van bruiloften of partijen samen met overnachtingen, verbeteren het totaalaanbod voor de gasten.’

‘Fletcher Hotels heeft meerdere hotels die officiële trouwlocaties zijn. We zijn dus bekend met de veelzijdigheid van huwelijken, recepties en partijen. We hebben er echt zin in!’, zegt CEO Rob Hermans.

De huidige exploitant Debuut is blij met de overdracht. De Kalkovens krijgen hierdoor een nieuwe impuls, en Debuut kan zich richten op haar kernactiviteit: het exploiteren van café-restaurants.

Tot de kalkovens vanaf mei 2012 definitief vallen onder het hotelmanagement, verandert er voor de gasten weinig. De Kalkovens blijven alleen de deuren openen voor huwelijken en partijen.

Reageer op dit artikel