nieuws

Accor Hospitality sponsort Sail Amsterdam

Hotel

Accor Hospitality Nederland is een van de sponsors van Sail Amsterdam 2010. Het grootste publieksevenement van Nederland vindt plaats van 19 tot en met 23 augustus in de hoofdstad. De sponsorovereenkomst werd dinsdag 2 maart getekend.

Accor Hospitality sponsort Sail Amsterdam

Algemeen directeur Caro van Eekelen van Accor Hospitality Nederland en directeur Daan Meijer van Sail Amsterdam ondertekenden de sponsorovereenkomst. Dit gebeurde in een kamer met panoramisch uitzicht van Ibis Amsterdam Centre naast het Centraal Station, met uitzicht over de stad en over het IJ waarop Sail Amsterdam 2010 zich zal afspelen.

‘Sail is een belangrijk en uniek evenement voor de stad Amsterdam en het grootste publieksevenement van Nederland. Het heeft een enorme uitstraling. Accor sponsort Sail al sinds 2005’, aldus Caro van Eekelen.

‘Met onze sponsoring maken we niet alleen Sail mede mogelijk, maar leveren we ook een bijdrage aan de promotie van Amsterdam. Daarnaast hopen wij natuurlijk ook veel bezoekers van Sail te ontvangen in onze hotels’.

Ook Daan Meijer, directeur Sail Amsterdam is blij met de sponsoring. ‘Het is goed te merken dat ook in deze moeilijke economische tijden bedrijven een evenement als Sail actief willen ondersteunen. Het feit dat sponsoren uit het verleden ook nu weer van de partij zijn, geeft aan dat Sail de sponsors echt iets bijzonders te bieden heeft.’

Het traditionele Captain’s Dinner aan de vooravond van Sail 2010 vindt plaats in Sofitel Amsterdam The Grand, een van de merken van Accor Hospitality in Nederland.

Reageer op dit artikel