nieuws

Acht vijfsterrenhotels in hotel actieweek

Hotel

Er zijn acht vijfsterrenhotels in Nederland die meedoen aan de Hotelweek van boekingssite hotelspecials.nl. Onder de deelnemers klinkende namen als Okura, Duin & Kruidberg en The Manhattan Hotel. Gasten kunnen er tijdens de actieweek overnachten voor slechts 35 euro per persoon per nacht, inclusief ontbijt.

Acht vijfsterrenhotels in hotel actieweek

De viersterrenhotels die meedoen vragen 25 euro per persoon per nacht, ook inclusief ontbijt. De reserveringskosten bedragen 5 euro per boeking.

Kurhaus

Onder de 213 luxe hotels die aan de actie meedoen, zitten acht vijfsterrenhotels in Nederland: Okura in Amsterdam, Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort, Grand Hotels Huis ter Duin in Noordwijk, Crown Plaza Den Haag Promenade, The Manthatten Hotel Rotterdam, Kurhaus in Scheveningen, De Echoput in Hoog Soeren en Savarin in Rijswijk.

Enkele vijfsterrenhotels bieden een vip-arrangement aan voor 70 euro per persoon per nacht inclusief ontbijt, zoals Okura dat doet. Gasten krijgen dan een upgrade naar een superior kamer, parkeren gratis, kunnen uitchecken om 16.00 uur en gratis gebruik maken van wifi tijdens het verblijf.

Verblijf in januari

De hotelweek is van 1 tot en met 8 januari én in het weekend van 13 tot en met 15 januari. Er kunnen ook verblijven voor meerdere dagen geboekt worden. Deelnemende hotels bevinden zich in Nederland, België en Duitsland. Geboekt worden kan tot 15 november via hotelweek.nl.

HotelSpecials is onderdeel van Hotel Booker. Dit is ook het bedrijf achter bungalowspecials.nl en hotelaanbiedingen.nl. De hotelweek wordt voor de vierde keer gehouden. De prijs die wordt gevraagd voor de hotelkamers is in die tijd nog nooit verhoogd.

Reageer op dit artikel