nieuws

Attractiepark Toverland krijgt resort

Hotel

Attractiepark Toverland in Sevenum krijgt een gloednieuw resort. De Limburgse band Rowwen Hèze heeft haar naam verbonden aan herberg De Troost, die onderdeel wordt van het resort. De preopening staat gepland voor eind 2013.

Attractiepark Toverland krijgt resort

Het resort is onderdeel van de groeiambities van Toverland. ‘Volgend jaar wordt het attractiepark uitgebreid en met ingang van het seizoen 2014 moet het resort operationeel zijn’, vertelt hotelman Sepp Rickli, die met zijn bedrijf Rickli-Professionele Hotellerie als adviseur nauw betrokken is bij de realisatie.

De Nederlandse Zwitser Sepp Rickli was in het verleden onder andere bijna acht jaar directeur van het Efteling Hotel in Kaatsheuvel en maakte daar een winstgevende beleving van.

In het resort komt een herberg, waaraan de Limburgse formatie Rowwen Hèze haar naam heeft verbonden. Rickli: ‘Zanger Jack Poels en Tren van Enckevort gaan er het culturele entertainment verzorgen. Dat kunnen eigen optredens zijn.’

Meer over Sepp Rickli in de rubriek ‘Hoe is het met…’ in Misset Horeca 28, die vrijdag 18 november verschijnt.

Reageer op dit artikel