nieuws

Chef-kok verlaat Kurhaus

Hotel

Chef-kok Paul Verheul verlaat na negen jaar het Kurhaus Hotel in Scheveningen. De kok gaat per 1 mei beginnen in een nieuw restaurant met 650 zitplaatsen in Utrecht waar hij executive chef wordt.

Chef-kok verlaat Kurhaus

Verheul (42) verlaat het bekende Scheveningse hotel na exact negen jaar omdat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. ‘Op zich heb ik het nog enorm naar m’n zin, maar ik ben niet het type om ergens twintig jaar te werken,’ zegt Verheul desgevraagd tegen Missethoreca.nl. Wie Verheul gaat opvolgen is nog niet bekend.

A la carte

In zijn periode bij het Kurhaus Hotel breidde het keukenteam uit van 7 naar 24 koks en veranderde het buffetrestaurant in een a la carte eetgelegenheid met een capaciteit tot 300 couverts. ‘Het was echt een supertijd. Heel leuk om te doen. Ook de opening van een executive lounge was een mijlpaal in mijn carrière bij het Kurhaus.’

Nu keert Verheul terug naar een buffetrestaurant in Utrecht. De nieuwe eetgelegenheid met de naam Vandaag opent eind mei haar deuren.

Voor zijn loopbaan bij het Kurhaus Hotel werkte Verheul onder meer vier jaar voor Restaurant Hoefslag in Bosch en Duin, Hotel De Arenshoeve in Bergambacht en voor de Harmonie in Rotterdam.

Reageer op dit artikel