nieuws

Compact en hip Qbic start in mei

Hotel

Het nieuwe, spraakmakende hotelconcept Qbic in het WTC-gebouw in Amsterdam gaat 7 mei open. Op Bar:nl stond een unit van het hippe en compacte concept in de schijnwerpers. Na het WTC Amsterdam volgt het concept op korte termijn in Maastricht en Antwerpen.

Compact en hip Qbic start in mei

Dat meldt Mattijs Kaak van Project Research & Management in het WTC Amsterdam, die betrokken is bij Qbic, op Bar:nl bij afwezigheid van Qbic-bedenker Paul Rinkens. Het WTC installeert 35 van de opvallende units. Op 7 maart moeten ze zijn opgeleverd.

Daarna volgen Antwerpen, Maastricht (najaar 2007) en mogelijk nog een locatie in Amsterdam. Rinkens denkt momenteel na om er een franchiseconcept van te maken, meldt Kaak.

De units, die in China wordt gebouwd, beschikken over een tweepersoonsbed van topkwaliteit, een toilet, douche, werktafel en draadloos internet. De hippe unit kan geplaatst worden in een ruimte van slechts 25 vierkante meter. Een overnachting voor gasten in Qbic WTC kan vanaf 39 euro.

Reageer op dit artikel